Nfoo Concept

MUSIK SKAL BÅDE SES OG HØRES
MUSIC-TV

Lav månedlig licens - fri support

Nfoo Music-TV

unik

stemning

Skab en pulserende og motiverende stemning i dit fitnesscenter eller butik med Music-TV.

 

Som fitnesscenter kan du inspirere og informere dine medlemmer omkring træningsøvelser, reklamer og meget mere mellem videoerne. Videoer motiverer dine medlemmer og spreder en unik atmosfære i dit center.

 

Music-TV er et godt blikfang hvor end det installeres. Vi sørger for at systemet altid indeholder de nyeste og trendsættende musikvideoer fra både danske og udenlandske kunstnere. 

Skab profit

Du har mulighed for at vise reklamer imellem musikken. Ved at sælge reklamepladser kan systemet blive selvfinansieret eller ligefrem profit-skabende for dig.

Gratis support

Vi tilbyder et stabilt system designet til drift 24-7-365. Automatisk online opdatering af system og musikbibliotek. Fri support både på mail og telefon.

Brugervenligt

Systemet kan tilgås online, så du kan foretage ændringer og lægge nyt indhold ind, uanset hvor du befinder dig. Systemet kræver ikke din fortsatte opmærksomhed efter købet.

Made in DenmarK

In-house udviklingsafdeling sikrer maksimal fleksibilitet. Vi lytter til vores kunders ønsker og forsøger altid at udvikle systemet i den retning de måtte ønske.

Why

hvorfor skal jeg vælge en

music-tv løsning til min forretning?

NEED TO KNOW

NICE TO KNOW

STOR VARIATION

DEN

ÆGTE VARE

Vi samarbejder med helt store musikselskaber som Sony, Warner og Universal. Vi kan derfor breake den nyeste musik som de allerførste. Vi benytter aldrig copyright fri musik – vores musik er den ægte vare!

 

Vi har in-house professionelle musikeksperter, som hjælper med at  sammensætte en musikprofil, der passer til netop jeres virksomhed.

 

De følger løbende med med og tilpasser musikken. De sørger for at afstemme musikken, så der spilles roligere musik i morgentimerne og mere up-tempo i primetime – alt efter ønske naturligvis.

Vi holder styr på alle rettigheder. Hvert kvartal melder vi ind til STIM og KODA, præcis hvilke numre der er blevet afviklet på kryds og tværs af alle vores platforme. På den måde kan de belønne kunstnerne præcist for det antal afspilninger de har opnået.

 

Vores vision er at skabe en unik platform, som skaber liv og atmosfære, hvor end det bliver installeret. Musikken er en bærende faktor og vi ønsker at belønne kunstnerne for deres bidrag.

 

Med en Nfoo Music-TV løsning, ved du, at der er styr på alle rettigheder og at kvaliteten på musikken er helt i top.

Rettigheder

VærdI

kunstner