Nfoo Concept

MUSIK SKAL BÅDE SES OG HØRES
MUSIC-TV

Lav månedlig licens - fri support

Nfoo Music-TV

unik

stemning

Skab en pulserende og motiverende stemning i dit fitnesscenter eller butik med Music-TV.

 

Som fitnesscenter kan du inspirere og informere dine medlemmer omkring træningsøvelser, reklamer og meget mere mellem videoerne. Videoer motiverer dine medlemmer og spreder en unik atmosfære i dit center.

 

Music-TV er et godt blikfang hvor end det installeres. Vi sørger for at systemet altid indeholder de nyeste og trendsættende musikvideoer fra både danske og udenlandske kunstnere.

Skab profit

Du har mulighed for at vise reklamer imellem musikken. Ved at sælge reklamepladser kan systemet blive selvfinansieret eller ligefrem profit-skabende for dig.

Gratis support

Vi tilbyder et stabilt system designet til drift 24-7-365. Automatisk online opdatering af system og musikbibliotek. Fri support både på mail og telefon.

Brugervenligt

Systemet kan tilgås online, så du kan foretage ændringer og lægge nyt indhold ind, uanset hvor du befinder dig. Systemet kræver ikke din fortsatte opmærksomhed efter købet.

Made in Denmark

In-house udviklingsafdeling sikrer maksimal fleksibilitet. Vi lytter til vores kunders ønsker og forsøger altid at udvikle systemet i den retning de måtte ønske.

need to know and nice to know

hvorfor skal jeg vælge en

music-tv løsning til min forretning?

NEED TO KNOW

NICE TO KNOW